STARTERS
CARPACCIO VAN RUND - PARMEZAAN - BALSAMICO
COMBINATIE RUND / EENDENLEVER (SIGNATURE DISH)
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN 2 STUKS
GELAKTE KIPPENBOUT - SOJA
APPEL - RODE BIET - PALIN - EENDENLEVER
MAIN COURSE
Hand gesneden steak tartaar
Pluma (Iberico)
Côte a l'os (brasvar)
Filet pur "INLANDS"
COTE A L'OS (wit-blauw)
Vispan "BY SVEN"
T-bone (IERS)
Gambas "Ibiza style"
Thaise curry - tijgergarnalen
Tagliata - parmezaanse kaas - balsamico
Mosselen natuur - witte wijn - kerrie/kokos
SWEETS
KINDERIJSJE
VERSE ROOMIJS - CHOCOLADE SAUS - LICHTE ROOM
CAFE GLACE
SABAYON
SABAYON MET IJS
KAASBORDJE
ZOETE ZONDE "BY SVEN"
