suggesties

STARTERS

- CARPACCIO VAN RUND -

PARMEZAANSE KAAS - BALSAMICO

- COMBINATIE RUND / EENDENLEVER -

( SIGNATURE DISH )

- HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN 2 STUKS -

- eendenlever

witloof - appel - zwarte pens

- bisque " by sven "

krab - schelpen - garnalen - rivierkreeft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAIN COURSE

- STEAK TARTAAR -

HANDGESNEDEN

-PLUMA "IBERICO"

spaanse delicatesse

- FILET PUR "INLANDS" -

350 GRAM

- COTE A L'OS (wit-blauw) -

500 GRAM

- VISPAN "BY SVEN" -

- TONGSCHAR OP DE PLANCHA

KRUIDENSAUS - GARNALEN - PEULTJES

- ODE AAN DE NOORDZEE -

( TOPPER VAN HET HUIS °

- GAMBA-

TROSTOMAAT - KRUIDENBOTER

VEGI

- KROKET VAN OUDE KAAS -

3 STUKS

- VEGI " BY SVEN" -

DAGELIJKS WISSELEND

 

 

 

 

 

 

 

SWEETS

- KINDERIJSJE -

- VERSE ROOMIJS -

CHOCOLADE SAUS - LICHTE ROOM

- CAFE GLACE -

KOFFIE - ROOMIJS

- SABAYON -

MIDDELEEUWS ITALIAANS NAGERECHT

- SABAYON MET IJS -

- KAASBORDJE -

DAGELIJKS WISSELEND

- ZOETE ZONDE "BY SVEN" -

CREATIE VAN DE CHEF 

DAGELIJKS WISSELEND