suggesties

voorgerecht

Carpaccio van Tomaat - garnalen - mozarrella ( eigentijdse versie )

rode biet - paling - appel - eendenlever

combinatie van rund en eendenlever ( signature dish)

Huisbereide garnaalkroketten (2stuks)

Mosseltjes fijne kruiden

 

 

 

 

 

 

 

hoodfgerecht

Hand gesneden tartaar van rund-fris slaatje

gebakken zonnenvis met nage van groentjes in livhte hollandaise

thaise curry met tijgergarnalen

Filet pur - slaatje uit eigen zaaiplan - huisbereide frietjes  - rode wijnsaus  / bearnaise

Reuze gambas "By Sven" ( 2 personen )

mosselen natuur / witte wijn / kerrie kokos

lamskroontje met groene groentjes - mini gratin - jus van rode wijn en rozemarijn

côte à l'os - slaatje uit eigen zaaiplan -  - huisbereide frietjes - rode wijnsaus / bearnaise

 

 

 

 

 

 

 

zoete zonde

Zoete zonde van de chef (huisbereid)

vers roomijs - chocolade saus - lichte room

Sabayon

Sabayon met ijs

café glacé

Kaasbordje